perjantai 16. marraskuuta 2012

Netissä taas!

Moro!
 Vihdoinkin katkaisemme luvattoman pitkän päivitystauon. Hirmu paljon onkin tapahtunut kevään jälkeen. Hepulla oli juoksu ja valeraskaus, se osallistui hakukurssille ja loppukesällä jäljesti ahkerasti, puuhaili paljon pihalla, oli sairaslomalla lihasrevähdyksen takia, sai uuden perheenjäsenen ja nyt viimeisimpänä steriloitiin. Meillä tosiaan nykyään asuu myös syyskuussa syntynyt vauva, jonka Hepu on ottanut äärimmäisen (jopa huvittavan) kohteliaasti vastaan.

Suosikkipuuhaani, kaivamista, ystäväni Penan pihalla! (Omankin pihan vattupusikossa on kyllä aikamoinen kuoppa...)
 Riekkumiset ovat nyt vielä hetken aikaa pannassa, koska tänään juuri poistettiin steriloinnin jäljiltä tikit mahasta. Leikkaus ja toipuminen ovat menneet hyvin, mitä nyt kymmenen päivää suojapuku päällä oli pikku lappalaiselle karmea kokemus. Mutta alkoi se loppuvaiheessa jo aika normaalisti käyttäytyä puku päälläkin :)

Puutarhurin apulaiskoira - hommat kärsii kyllä vähäsen, kun pitää välillä kaaputtaa tällaista söpöliiniä!
Täytyy siis hetki vielä huilia. Huomenna tosin ajattelin jo hetkeksi päästää Hepun pihalle, kun järsittäväksi saatiin juuri tuoreita lampaanluita! Samalla testaillaan myös varovasti, saako Hetta lampaasta allergiaoireita.

2 kommenttia:

  1. Onnea perheenlisäyksestä ja mukava, että Hettakin kuulostaa olevan samaa mieltä. :)

    Saatiin joku blogeissa kiertävä palkintohaaste ja laittelin sen eteenpäin antaen näkyvyyttä toisille suomenlapinkoirille, joista Hetta oli yksi. Käy kurkkaamassa, jos haluat jakaa sen täälläkin. :) Uusia päivityksiä Hettasta odotellen...

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea perheenlisäyksestä! Ja Hettalle pikaista paranemista toivotellen :)

    VastaaPoista