keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Hetta 1 vuotta!

Synttäritypy ilta-auringossa!Tuollainen se meidän nööpeli on!

Tänään oltiin juoksutauon jälkeen jälleen koirakoulussa, mikäs sen mukavampi synttärihupailu! Aluksi tuolla Lastentarha-kurssilla (jota me siis käydään nyt toista kertaa :D) tosiaan käydään aina metsässä ja peltotiellä leikkimässä. Tänään mukana oli kuusi koiraa, ja hienot rallikuviot ulottui pellolle asti. Lenkin lopuksi kutsutaan tietysti koirat luokse, ja tänään, ensimmäistä kertaa koskaan tuolla Hetta tuli luokse, vaikka muutkin koirat oli vielä irti! OOOOJEEEE! Yleensä siis homma menee niin, että Hepu ja 1-2 muuta koiraa vetää rallia viimeiseen asti, ja meidän luoksetulo sujuu niin, että Hepu joutuu ensin hetkeksi ohjaajan kainaloon :D siitä se sitten malttaa kyllä tulla, kun minä juoksen vauhdilla metsään. Mutta tosiaan, nyt ei tarvittu erityiskohtelua! Mahtavaa! Edistystä, hetkellistä ainakin! Ehkä me vielä joskus päästään harrastamaan jotakin, missä paikalla on muitakin koiria ja ollaan irti...

Kentällä Hepu oli tosi hyvin kontaktissa, paremmin kuin koskaan. Välillä vaan yritti huutaa minun namikäteen hieman lisää vauhtia... Mutta se oli aivan intopiukeena tekemässä hommia. Jee! Ehkä me nyt rohkaistutaan vihdoin menemään paikallisten Palveluskoirienkin reeneihin, liityttiin meinaan jäseniksi.

Jatketaan siis puuhastelua, nyt jo 1-vuotiaan typyn kanssa!

4 kommenttia:

  1. Onnea "isolle" tytölle! :) Ja kovasti tsemppiä reeneihin, siitä se lähtee. Parastahan on, kun tekemisen intoa löytyy.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) juu, tarvii vaan harjoitella innon oikeaa suuntaamista, joskus tuntuu aika kädettömältä, kun tää on vielä meidän eka koira... Mutta kivaa on, se on tärkeintä!

    VastaaPoista
  3. Paljon onneeeaaa vaan, luita ja siansorkkiiiaaa! :)

    VastaaPoista