maanantai 6. joulukuuta 2010

Hepuli puoli vuotta 18.11.2010

Tämä on paimensukuisen lapinkoiranartun Hetan blogi. Hetta asustaa Forssassa Lauran ja Hannun ainoana koirana. Blogin perustaminen on ollut harkinnassa jo useamman kuukauden, ja nyt vihdoin se saatiin aikaan. Tarkoitus on kertoilla ainakin yleisiä kuulumisia sekä raportoida vähän koulutuksen edistymisestä. Hepulihan käy "Lastentarhaa" ja lisäksi olemme olleet nenänherätys-kurssilla, joka meni vallan hienosti. Nyt jäljestysharrastus tosin on lumien takia tauolla, mutta huhtikuun paikkeilla pääsemme jäljen jatkokurssille!

Hetta eli Hepuli, Nölli, Nölpertti tai Teppo Tepulainen on siis iloinen ja vilkas lapinkoiranpentu. Sen paras kaveri on ehdottomasti jack russeli Nuka. Hepun mielestähän tietenkin myös kaikki mahdolliset kaduilla vastaan tulevat tyypit ovat kavereita, mutta hitto vie, kun niiden kanssa ei niin pääse leikkimään. Hepu myös lähtisi varmaankin kenen tahansa hieman lirkuttelevan ihmisen kanssa minne vain. Luonteeltaan se on siis hyvin avoin. Tämä tuo esimerkiksi ohitusten opettelemiseen omat haasteensa, mutta toisaalta arkuus tai pelokkuus toisivat ehkä vielä suurempia haasteita. Reipas typy meillä siis kyllä on!

Profiilikuvassa Hetta on juuri täyttänyt viisi kuukautta ja on innokkaasti avustanut mummolassa haravoinnissa ja rypenyt mm. kyntöpelloilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti