sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Tapaninpäivän tervastulet



Tänään oltiin Hetan kanssa ihanalla jouluretkellä Keski-Suomessa isännän synnyinseudulla. Tarkoituksena oli etsiä tervaskantoja ja pistää pikku notski pystyyn. (Ja nyt mää jouduin ensimmäiseen tappeluun tän päivityssysteemin kanssa... Aargh! No, kuvat on nyt noin kuin on.)
Yllä isäntä etsii sopivaa tervasta tuleen tuikattavaksi.Muutamaa kantoa on jo kolhaistu kirveellä ja Hetta tietysti saanut pöllittyä jo tervas-aarteen itselleen! Se olikin mukava pistää päreiksi (touhu oli niin reipasta, että kuvakin tärähti).


Se alkaa näyttää jo aikuiselta koiralta!


Hienot oli tervastulet. Uskomattoman hyvin tuollaiset kannot palaa, joten hyvät makkaratkin saatiin. Hettakin sai vähän makkaraa, vaikka onkin ollut vatsavaivainen lähipäivinä. Meillä päin on ollut suolistotulehdusta liikkeellä, ja sitä tuo Hetan oksentelu ja ripulointikin taisi olla. 22. päivä Hepu joutui paastoamaan ja lekurillekin soiteltiin, mutta aatonaattona alkoi taas saada ruokaa ja tuli paremmaksi. Metsähepuleista päätellen joulunpyhinäkään olo ei enää kovin huono ollut, tosin on tuo sisällä ollut vähän tavallista vaisumpi. Nyt kuitenkin on jo lähes kunnossa ja retken jaksoi tosi hyvin. Ihanaa, kun oltiin niin metsässä, ettei tarvinnut huolehtia vastaantulijoista! Emäntäkin osasi siis relata :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti